Gå aldrig på kompromis med den bedste service og god kvalitet.

 All-Lok er leverandør af højkvalitetsprodukter til industrien. Virksomheden leverer på det tidspunkt og det sted hvor kunden måtte ønske det.

 Ventiler og Fittings

All-Lok er etableret i 2010 og såvel ejer som medarbejdere har mere end 15. års erfaring i international salg og support af instrumentering og design.

All-Lok er leverandør til den farmaceutiske- og petrokemiske industri, offshore, skibsinstrumentering og universiteter. Herudover til hvilken som helst virksomhed, der anvender højkvalitets ventiler og fittings.

De bedste produkter og en god "Kundetilfredshed"

Nøgleordet i vor virksomhed er ”Kundetilfredshed” og at levere den bedste kvalitet, service og pris i det marked vi befinder os i.

All-Lok betragter service som en essentiel parameter i vores forretning. Derfor er kundetilfredshed den mest betydningsfulde del af vores virksomhed.

Vi følger kundens behov fra starten af samarbejdet, gennem design- og konstruktions fasen til det øjeblik hvor kundes produkt skal leveres.

All-Lok følger jævnligt op på alle kunder for at sikre at såvel produkter som service lever op til forventningerne.

Forholdet til vore kunder har den højeste prioritet for os. Derfor følger vi ikke blot den teknologiske udvikling i det marked vi befinder os i, men holder os hele tiden ajour med udviklingen i vore kunders forretning.


All-Lok  ønsker at blive betragtet som samrabejdspartner frem for en leverandør.

Vores tekniske kompetence gør os i stand til at løse komplekse problemer og udvikle højteknologiske løsninger. All-Lok er med fra starten af det første design til det færdige produkt.